​TILBYGNING I HØJ KVALITET

Drømmer du om en tilbygning til dit hjem? Hos Murerfirmaet Døssing i Vejle kan vi hjælpe dig med en lang række opgaver, når det kommer til tilbygning til hus og tilbygning af parcelhus og villa i både Hedensted, Egtved, Jelling og andre nærliggende byer. Vi tilbyder også nybyggeri.

Kom godt fra start med rådgivning til tilbygninger

Når det kommer til en tilbygning, er mulighederne og meningerne mange. Vi vægter god og saglig rådgivning højt, så I kommer godt fra start og kan slappe af. Vores kompetencer omfatter f.eks.:

  • Renovering af hus

  • Nedbrydning af vægge
  • Ombygning af hus

  • Ombygning af parcelhus

  • Opbygning af nye vægge
  • Energioptimering.

Hvad enten der er tale om et hus eller en murermestervilla, er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille for os. Vi står gerne for det hele som totalleverandør eller udfører opgaver som fagentreprenør.

​​

​​Hvad koster en tilbygning?

Men hvad koster en tilbygning så? Det afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave og omfanget. Vi garanterer dog konkurrencedygtige priser, så du er sikret et holdbart resultat i høj kvalitet til en lav pris.

Ring eller skriv for et godt tilbud

Vil du gerne høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, når det kommer til din tilbygning? Kontakt os allerede i dag på telefon 26 18 06 02 eller ved at skrive til os på e-mail murdossing@gmail.com, hvis du ønsker yderligere oplysninger, 

Du kan også bruge formularen på vores hjemmeside, som du hurtigt kan udfylde, hvorefter vi tager kontakt til dig, så vi i fællesskab kan finde frem til lige akkurat den løsning, der lever op til dine behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​ på tilbygning

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma

Murerfirmaet Døssing ApS

CVR: 37339148

kontakt

Telefon: 26 18 06 02