Renovering af badeværelse 

efter dine ønsker 

Går du og drømmer om renovering af badeværelse? Hos Murerfirmaet Døssing i Vejle udfører vi en lang række opgaver inden for badeværelses-renovering i bl.a. Hedensted, Jelling, Egtved og omegn.

Vi sørger altid for at have dine specifikke ønsker i hovedet i vores arbejde, så du kan få det badeværelse, du drømmer om. Vi udfører renovering af bad i høj kvalitet samt ombygning af badeværelse.

Hvad enten du har brug for hjælp til et nyt badeværelse, nyt bad eller f.eks. en ny badeniche, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi arbejder i alle slags materialer, og hos os er der ingen opgave, der hverken er for stor eller for lille.

​​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Men hvad koster en renovering af badeværelse så? Dette afhænger naturligvis af opgavens omfang, da denne kan variere utroligt meget, alt efter dine ønsker. 

Uanset hvad, tager vi altid udgangspunkt i en grundig rådgivning for at finde den rigtige løsning til den rette pris.​​

Få et tilbud på badeværelsesrenovering​

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det kommer til renovering af badeværelse? Ring til os allerede i dag på telefon 26 18 06 02, og så kommer vi ud til dig, så vi i fællesskab kan få dine drømme til at gå i opfyldelse, eller du kan skrive til os på e-mail murdossing@gmail.com.

Vi kan lave badeværelsesrenovering til en billig pris, uden at gå ned på kvaliteten, uanset omfanget af din opgave. 

Du kan finde kontaktformularen på vores hjemmeside, som du blot skal udfylde, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Så  kan vi finde en løsning, der lever op til dine ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​ på badeværelse

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

firma

Murerfirmaet Døssing ApS

CVR: 37339148

kontakt

Telefon: 26 18 06 02